Behandeling van lucht en het transport daarvan is werk voor specialisten. IVM-LVM is, mede door het machinepark, zo'n veelzijdige specialist.

Na inventarisering van de wensende klant een onderbouwde offerte. In aansluiting op de opdracht wordt een stappenplan gemaakt voor een zorgvuldige uitvoering. Alles wordt, zo nodig op de bouwplaats, voorbereid op exacte maatvoering en uitgewerkt in productietekeningen. Hierna kan de productie plaatsvinden door de vakbekwame en gemotiveerde medewerkers met gebruikmaking van het geavanceerde machinepark.

Uitgangspunt bij de fabricage van luchtkanalen is een hoogwaardig product. Er wordt gebruik gemaakt van Sendzimir verzinkte staalplaat van West-Europees fabricaat.

Het toepassen van de juiste plaatdikte voorkomt hinderlijke trillingen en vervorming in het luchtkanaalsysteem. IVM-LVM hanteert hierbij een hoge eigen norm en neemt daardoor een vooraanstaande positie in op basis van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Een belangrijk streven is dat er een goede communicatie en samenwerking tot stand komt op de bouwplaats. Per project wordt er een vaste leidinggevende medewerker aangesteld welke een goede relatie kan opbouwen en onderhouden met onze opdrachtgever. Een werk maakt men namelijk niet alleen maar in samenwerking met andere. Onze montagemedewerkers worden ruim van te voren goed geïnstrueerd over de afspraken met de opdrachtgever en eventuele contractafspraken. Een vereiste is dat onze montagemedewerkers werken vanaf goed uitgewerkte tekeningen.

Gedegen informatievoorziening vanaf de bouwplaats en de opdrachtgever is daarbij onontbeerlijk.